Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Lakitelek hírei

Olajos István és Bábel Balázs volt a Faluszépítő Társaskör vendége

2019-07-08-01Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek. Ez a bibliai idézet volt a mottója a Faluszépítő Társaskör kilencedik, csütörtöki találkozójának Lakiteleken. Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, házigazda ezúttal Olajos Istvánnal a lakiteleki általános iskola igazgatójával és dr. Bábel Balázs a Kalocsa-kecskeméti érsekkel beszélgetett a helyi művelődési házban.

Zoltán Péter szerint bujtatott szavazatvásárlásra készülnek Lakiteleken

2019-07-05-01Újabb videót tett közzé Zoltán Péter a közösségi hálón, ezúttal az önkormányzat őszre tervezett támogatásaival kapcsolatban. Véleménye szerint „gyönyörűen csomagolt szavazatvásárlásra” készülhetnek Lakiteleken, ebbéli véleményében erősítette őt meg régi ismerőse, Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester is.

A Faluszépítő Társaskör vendége lesz Olajos István és Bábel Balázs

2019-07-03-012019. július 4-én, csütörtökön, ezúttal 19.00-kor tartja kilencedik beszélgetős estjét a Faluszépítő Társaskör a lakiteleki Művelődési Házban. A találkozó vendégei: Olajos István iskolaigazgató, helytörténész és Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek, metropolita. Beszélgetőtárs: Lezsák Sándor, Lakitelek országgyűlési képviselője.

Két autó karambolozott a 44-esen Kapásfalunál

2019-06-28-01Összeütközött két kocsi a 44-es főúton, Lakitelek közelében, Kapásfalunál pénteken, 10 óra körül. A balesetben két ember megsérült. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Vonat és autó ütközött a lakiteleki vonalon, pótlóbuszok közlekedtek

2019-06-27-01Kunszentmárton és Csépa között egy fénysorompóval biztosított útátjáróban egy személyvonat gépkocsival ütközött össze csütörtök reggel. A baleset miatt hosszabb a menetidő a Kiskunfélegyháza–Kunszentmárton vasútvonalon.

Konyhai kisegítő munkatársat keres a Lakitelek Népfőiskola

nepfoiskola-logoA Lakitelek Népfőiskola Alapítvány munkatársat keres konyhai kisegítő munkakörbe. A munkakör betöltéséhez szükséges feltételek, valamint további információk is olvashatók a felhívásban.

A lakiteleki Csordás Cintia egy évig elnyerte a Szank háziasszonya címet

2019-07-02-01Geiger Zsanett lett a meggykirálynő Szankon. Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a szanki Méz- és Meggyfesztivált, ahol tizenegyedik alkalommal koronázták meg az ország meggykirálynőjét.

Már a hétvégén szúnyoggyérítés lesz Lakiteleken

szunyoggyeritesAz elmúlt napokban, hetekben elviselhetetlen mennyiségű szúnyog keseríti meg a lakitelekiek, az üdülőterület és a tanyavilág mindennapjait. Az állami szúnyoggyérítésen túl az önkormányzat a lehetőségekhez képest szerénykedik a szúnyog-ügy megoldásában. A falu országgyűlési képviselője konkrét lépéseket tett a helyzet kezelése érdekében.

Egészségügy, fürdőgyógyászat területén dolgozó munkatársakat keres a Népfőiskola

2019-06-26-01A Népfőiskola Alapítvány 2021. évi munkakezdéssel új munkakörök betöltésére hívja fel azok figyelmét, akik a jövőben szívesen dolgoznának az egészségügy, fürdőgyógyászat területén. Keresett munkakörök: gyógytornász, gyógymasszőr, fizikoterápiás szakasszisztens, orvosasszisztens, ápoló, uszodamester, uszodagépész, gyógytestnevelő – gyógyúsztató, adminisztrátor/asszisztens.

Névnap

Ma 2019. július 21., vasárnap, Dániel és Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!