Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Lakitelek hírei

Verekedni kezdett a lakiteleki férfi, mikor nem szolgálták ki a presszóban

2018-11-20-01Vádat emeltek súlyos testi sértés bűntette miatt egy lakiteleki férfivel szemben. A 30 éves férfi július 3-án este az egyik lakiteleki presszóban együtt italozott ismerősével. A részeg vádlottat állapota miatt a pultos nem szolgálta ki, mire ő mérgében a teraszon belerúgott ismerőse oldalába, majd ököllel legalább kétszer megütötte, hiába védekezett.

Lezárták az aluljárót, márciusig terelik el az autósokat

2018-11-19-01A reggeli csúcs idejére kaptak egy kis haladékot a hunyadivárosiak, de 9 órától kikerültek a táblák, és teljes egészében lezárták az aluljárót. A következő időszakban így érdemes legalább fél órával korábban indulniuk azoknak, akiknek ez volt a megszokott útvonala.

Moharos Attila Ballada egy szolgafiú emlékére című filmje kapta meg a XVIII. Lakiteleki Filmszemle fődíját

2018-11-17-01A budapesti rendező, Moharos Attila Ballada egy szolgafiú emlékére című filmje kapta meg a XVIII. Lakiteleki Filmszemle fődíját, melyet pénteken délelőtt adtak át. Moharos Attila alkotásáért az emberi erőforrások minisztere által felajánlott egymillió forint összegű díját, valamint a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnázium 25 ezer forintos és a Nemzeti Fórum Népdal- és Nótaköre 25 ezer forintos különdíját vehette át.

Ma kezdődik a tizennyolcadik Lakiteleki Filmszemle

filmszemle3Ma kezdődik a Lakiteleki Filmszemle, amelyet idén a Balázs Béla Stúdió emlékére rendeznek meg. A filmszemlét tizennyolcadik alkalommal hirdette meg a lakiteleki Népfőiskola Alapítvány, az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Kft. és a Dunaversitas Egyesület.

Kamionok ütköztek össze a 44-esen Lakiteleknél

rendorKét kamion ütközött össze a 44-es főúton hétfő délután Lakitelek térségében. A helyszínelés idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. 18 óra 8 perckor a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. Az út ismét teljes szélességében járható.

Hangfelvételen beszél Kiss Anita hatáskör túllépéseiről a volt jegyző

2018-11-18-01Két napja került fel egy hangfelvétel az internetre, amelyen dr. Pethő Anada Zsuzsa jegyző beszél a közte és Kiss Anita polgármester között megromlott kapcsolatról. Említést tesz arról is, hogy többször jelezte Kiss Anitának a hatáskör túllépéseket.

Magyar Idők: Bosszúból meneszthették a lakiteleki jegyzőt

2018-11-15-01Pethő Anada Zsuzsa szerint a polgármester rendre túllépte hatáskörét. Botrányos körülmények között távozott Lakitelek jegyzői tisztségéből a közelmúltban Pethő Anada Zsuzsa, akinek munkaviszonyát a település polgármestere október 10-én szüntette meg azonnali hatályú felmentéssel.

Jótékonysági libavacsora iskolák programozható robotjai javára

2018-11-12-01A térség harmincnyolc iskolája egy-egy programozható robottal gazdagodik hamarosan, köszönhetően annak a jótékonysági vacsorának, amelyet november 10-én, szombaton rendeztek meg a Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házában Szent Márton napjának hagyományához visszanyúlva.

XVIII. Lakiteleki Filmszemle programja

filmszemle-lakitelekTizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre 2018. november 13-16. között a Lakiteleki Filmszemle a Népfőiskolán. A Balázs Béla Stúdió emlékezetére meghirdetett szemle tervezett programja alább olvasható.

Névnap

Ma 2018. november 21., szerda, Olivér napja van. Holnap Cecília napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás