Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Lakitelek hírei

Lakiteleki Legendárium – pályázati felhívás

2019-01-22-01A lakiteleki nyugdíjasok részére korábban kiírt önéletíró pályázatunkat az idei esztendőben bővítjük – írja honlapján a Lakitelek Népfőiskola. Továbbra is várjuk akár a teljes életút leírását, akár a személyes életsors egy-egy izgalmas részletét. Várunk helyi anekdotákat, tréfás történeteket, vagy olyan helyi tragédiát, bűnesetet, amit megőrzött az emlékezet. Az alábbiakban javasolt címek, témakörök adhatnak segítséget:

Dósa Mirtill fotókiállítása a Mákvirág Galériában + kép

2019-01-22-012019. január 21. és március 31. között tekinthető meg Dósa Mirtill lakiteleki fotós „Szeretettel” című kiállítása a Mákvirág Galéria és Drogériában.

Zenés Oldies Klub lesz a Tőserdei Pálinkaházban

2019-01-11-01Január 12-én lesz az idei első zenés klubest a Tőserdei Pálinkaházban. A Zenés Oldies Klubban igazi klubhangulat lesz. Lehet most is asztalt foglalni, koncert előtt sültestálat rendelni, forraltborozni, aztán élvezni a koncertet kiváló zenészbarátokkal, az Acoustic Guitár Caffe-val.

Kupolás barlangmedencével épül termálfürdő Lakiteleken

2019-01-05-01A beruházás részeként kialakítanak többek között egy gyerek- és élménymedencét is, a zárt termálpark pedig több mint 3000 négyzetméteren jön létre. Lakiteleken nyitott és zárt termálfürdőt, valamint kempinget, illetve hozzájuk kapcsolódó kiszolgáló épületeket hoznak létre több mint 4,5 milliárd forintból a Ferroép Zrt. kivitelezésében – derül ki az uniós közbeszerzési adatokból.

Szilveszterezzen a Lakitelek Népfőiskolán

2018-12-27-01Szilveszter este pezsgő hangulatú műsorral, nyolc fogásos, svédasztalos gálavacsorával, éjfélkor zenés tűzijátékkal, éjfél után újévi büfével várjuk vendégeinket a Népfőiskola Lakodalmas Házában.

Január 1-jétől 5%-kal emelkedtek az étkezési térítési díjak Lakiteleken

iskola-menzaA lakiteleki képviselő-testület decemberi ülésén tárgyalta az önkormányzati intézmények étkezési térítési díjainak felülvizsgálatát. A Laki-Konyha Kft. kérésére 2019-től 5%-kal emelkednek a térítési díjak a bölcsődében, az óvodában, az iskolai napköziben és a Gondozási Központban.

Ötödik újévi koncertjét adja a Tűzoltózenekar + kép

tuzoltozenekar-2017A Lakiteleki Tűzoltózenekar 2019. január 12-én, szombaton 18.00 órakor újévi koncertet ad a Művelődési Házban (Közösségi Térben). A zenekar 2019-ben ünnepli fennállásának 7. évfordulóját, az újévi koncertek sorában pedig a szombati lesz az ötödik.

Boldog új esztendőt kívánunk!

buek-16

Sikerekben gazdag boldog új esztendőt kíván minden olvasójának a Lakitelekma.hu!

Gyermekek pásztorjátéka Szenteste a katolikus templomban + képek

2018-12-24-01Régi hagyomány Lakiteleken, hogy Szenteste pásztorjátékkal készülnek a gyermekek a katolikus templomban. Ebben az évben is 16 órakor kezdődött a gyermekek pásztorjátéka.

Névnap

Ma 2019. január 23., szerda, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás