Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Lakitelek hírei

Kossuth zarándokutat vezet Lezsák Sándor

2018-07-10-01Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke vezeti azt a háromnapos zarándokutat, amely ma indult és Kossuth Lajos életének főbb állomásait látogatja meg.

Meghívó Karikatúra tábor kiállítására + kép

2018-07-09-01Tisztelettel meghívjuk Önt és kedves családját, barátait egy minden tekintetben rendhagyó Karikatúra kiállításra a Lakiteleki Népfőiskola Gálfalvi György termébe, melynek megnyitója 2018. július 12-én délután 17.00 órakor kezdődik. A kiállítás témája: Rejtó Jenő szellemisége, életének eseményei, irodalmi alakjai.

Letették az NMI Művelődési Intézet épületének alapkövét Lakiteleken + képek

2018-06-28-01Letették az NMI Művelődési Intézet Nonprofit Közhasznú Kft. épületének alapkövét és egy időkapszulát a Lakitelek Népfőiskolán csütörtökön. Az alapkőletétel előtt Lezsák Sándor, a Népfőiskola Alapítvány kuratóriumának elnöke tartott körbevezetést, bemutatva a Népfőiskola már megvalósult fejlesztéseit.

Buzánszky nyomdokain

nepfo-kisiskolafociÉvtizedes hagyománya van a Buzánszky Kupa Labdarúgó Tornának a Lakitelek Népfőiskolán. A versenyt a Bács-Kiskun Megyei Kisiskolák Egyesületével közösen szervezik meg minden évben, a megye általános iskolái részére.

Vasárnap pótelőadást tartanak a lakiteleki színjátszók

2018-05-30-01

Vasárnap 18 órakor pótelőadást tartanak a lakiteleki színjátszók a Művelődési Házban. Előadják az Indul a bakterház című művet. Jegyek a helyszínen lesz válthatók!

 

17. alkalommal találkoztak az akadálymentes élet reményével + képek

2018-06-30-012018. június 30-án, szombaton a Lakitelek Népfőiskola ismét megrendezte az egészségkárosultak napját a Kölcsey Ház mögötti szabadtéri színpad környezetében. Az évente hagyományosan sorra kerülő, egész napos találkozó most is színes programokkal és kikapcsolódási lehetőséggel várta a mozgáskorlátozott csoportok tagjait, illetve minden más érdeklődőt.

Lezsák Sándor: a lakiteleki önkormányzat minden szálat elszakított + képek

2018-06-21-01Az önkormányzat választás előtti lejárató kampánya miatt. Június 21-én Jászszentlászló adott otthont a Bács-Kiskun megye 4. számú választókerületében lévő településvezetők soron következő összejövetelének. A Lezsák Sándor országgyűlési képviselő által életre hívott találkozót már 74. alkalommal rendezték meg.

Nyári egyetem a Népfőiskolán

nepfoiskolaNegyvenötödik alkalommal rendezte meg a Bács-Kiskun Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT) az Óvódapedagógiai Nyári Egyetemet a Lakitelek Népfőiskolán.

Lakiteleken is járt az országon átvándorló medve

medveSzerda hajnalban akarták elaltatni azt a medvét, amely a Kocsér melletti erdőben éjszakázott. Az akció azonban nem sikerült, a medve a kocséri polgármester elmondása szerint Szentkirály érintésével Lakitelekre majd Tiszaalpárra ment, de sehol sem sikerült elkapni. Oda 8 körülre riasztották a természetvédőket.

Névnap

Ma 2018. július 19., csütörtök, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás