Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Kovács László: Nincs mit megbocsájtania... (Befejeződött a Lakitelek polgármestere által indított per)

kovacs-laszlo-szMa (csütörtökön) megint bíróságon jártam. Ma volt a rágalmazási ügyem másodfokú tárgyalása, illetve lett volna... 14:00-ra volt kiírva a tárgyalás és bár nekem az idézés szerint nem kellett volna személyesen megjelennem, azért csak úgy éreztem, hogy ott a helyem mint vádlottnak, akire Kiss Anita polgármester 2 év letöltendő büntetést és több százezer forint megfizetését kérte. Tehát ott voltam a folyósón, de csak én és a tudat, hogy az elsőfokú bíróság már 2017 márciusában kimondta: "Nem bűnös!".


Beszólítottak, de csak engem. A teremben 3 bíró és a titkár, illetve én. A bírónő, aki a tárgyalást vezette rögtön bocsánatkéréssel nyitott, és közölte, hogy ez egy nagyon rövidke tárgyalás lesz, mert tegnap délután kaptak kézhez egy nyilatkozatot, miszerint Kiss Anita polgármester megbocsájtott nekem és nem kéri az ügy folytatását, de sajnos ez túl későn érkezett, engem nem tudtak erről írásban értesíteni, így csak összeült a másodfokú ítélőszék. Én kézhezkaptam a nyilatkozat nekem járó példányát, majd én is bocsánatot kértem mind a saját, mind más nevében, hogy emiatt össze kellett ülnie a bíróságnak, megint csak feleslegesen pazarolva az adófizetők pénzét, majd miután ezt megbeszéltük elköszöntem. A folyósón csak végigolvastam ezt a kis nyilatkozatot, ami imigyen szól:


"Tisztelt Bíróság!

A rágalmazás vétsége miatt Kovács László Árpád ellen indított büntető ügyben a vádlottnak megbocsájtok, az ügyet nem kérem tovább folytatni.

Lakitelek, 2018. január 22.                  Tisztelettel: Kiss Anita magánvádló"


Ennyi! Vége! Ügy lezárva!

De ekkor elgondolkodtam... "a vádlottnak megbocsájtok"...

Mi van?!? Megbocsájtok??? és ekkor leesett... sajnos pertársam nem jött el, egyedül voltam a folyósón, így nem is tudtam a szemébe nézni, reflektálni az általa két sorban leírtakra, de úgy gondolom, ebben a formában is el fog jutni hozzá a válaszom.


A bejegyzés további részletekkel folytatódik Kovács László blogjában!lakitelekrejottem.blogspot.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!