Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Carlos Santana muzsikája szólt a Romkertben – Belicza András közreműködésével

2018-08-01-06Fülbemászó latin zene csalogatta kedden este a Romkerthez a kecskemétieket. Hatodik alkalommal tartott ugyanis hangulatos koncertet a Barátok templománál a kecskeméti Milagro Santana Tribute Band, a közönség nagy örömére.Bár gyülekeztek a felhők és a távolban villámok cikáztak, a jó zene elűzte a vihart. Így mintegy háromszázan hallgathatták meg Kecskemét egyre népszerűbb Santana formációját, a Milagrót.

A hangulat idén is fantasztikus volt, és ezúttal egy különleges mexikói vendég is ott volt a közönség soraiban. Csonka Zoltántól, a zenekar vezetőjétől megtudtuk, hogy nem kisebb személyiség tisztelte meg őket jelenlétével, mint a mexikói nagykövet.

– Évről évre koncerttel emlékezünk meg a mexikói Carlos Santana július 20-i születésnapjáról – mondja Csonka Zoltán. – Két éve már egy kis büfét is szervezünk a koncerthez, de idővel szeretnénk tovább gazdagítani a programot. A tervünk az, hogy július végén évről-évre egy kis mexikói délutánt-estet tartsunk a főtéren. Ennek első lépéseként kértük fel David Najerát, Mexikó magyarországi nagykövetét, hogy legyen a rendezvény védnöke. Nagyon meglepődtünk, hogy igent mondott, sőt jelezte, hogy szívesen el is jönne a koncertre.

2018-08-01-07
További fotók a hiros.hu cikkében

David Najera éppen szabadságát tölti, így csak magánemberként látogatott el Kecskemétre. Körülnézett a városban, majd este nagy örömmel hallgatta meg a koncertet. Fantasztikusan érezte magát, végig mozgott a varázslatos dallamokra.

Felcsendültek a most 71 éves Carlos Santana legismertebb dalai, a latin slágerekre többen táncra is perdültek. Aki lemaradt volna, a hangulatos koncertről, ne keseredjen el. A Hírös7-en újra hallhatjuk a Milagrót. Augusztus 23-án, este 10-től a Beherovka színpadon lépnek fel, hogy újra elvarázsolják a közönséget.


hiros.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!