Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Carlos Santana muzsikája szólt a Romkertben – Belicza András közreműködésével

2018-08-01-06Fülbemászó latin zene csalogatta kedden este a Romkerthez a kecskemétieket. Hatodik alkalommal tartott ugyanis hangulatos koncertet a Barátok templománál a kecskeméti Milagro Santana Tribute Band, a közönség nagy örömére.Bár gyülekeztek a felhők és a távolban villámok cikáztak, a jó zene elűzte a vihart. Így mintegy háromszázan hallgathatták meg Kecskemét egyre népszerűbb Santana formációját, a Milagrót.

A hangulat idén is fantasztikus volt, és ezúttal egy különleges mexikói vendég is ott volt a közönség soraiban. Csonka Zoltántól, a zenekar vezetőjétől megtudtuk, hogy nem kisebb személyiség tisztelte meg őket jelenlétével, mint a mexikói nagykövet.

– Évről évre koncerttel emlékezünk meg a mexikói Carlos Santana július 20-i születésnapjáról – mondja Csonka Zoltán. – Két éve már egy kis büfét is szervezünk a koncerthez, de idővel szeretnénk tovább gazdagítani a programot. A tervünk az, hogy július végén évről-évre egy kis mexikói délutánt-estet tartsunk a főtéren. Ennek első lépéseként kértük fel David Najerát, Mexikó magyarországi nagykövetét, hogy legyen a rendezvény védnöke. Nagyon meglepődtünk, hogy igent mondott, sőt jelezte, hogy szívesen el is jönne a koncertre.

2018-08-01-07
További fotók a hiros.hu cikkében

David Najera éppen szabadságát tölti, így csak magánemberként látogatott el Kecskemétre. Körülnézett a városban, majd este nagy örömmel hallgatta meg a koncertet. Fantasztikusan érezte magát, végig mozgott a varázslatos dallamokra.

Felcsendültek a most 71 éves Carlos Santana legismertebb dalai, a latin slágerekre többen táncra is perdültek. Aki lemaradt volna, a hangulatos koncertről, ne keseredjen el. A Hírös7-en újra hallhatjuk a Milagrót. Augusztus 23-án, este 10-től a Beherovka színpadon lépnek fel, hogy újra elvarázsolják a közönséget.


hiros.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. január 23., szerda, Zelma és Rajmund napja van. Holnap Timót napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás