Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

A Népfőiskolán tartotta tanévnyitó értekezletét az Eötvös Iskola tanári kara + képek

2018-08-31-01Augusztus 31-én, pénteken 13 órakor a Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házában gyűlt össze a lakiteleki Eötvös Iskola tanári kara. A nyárlőrinci és lakiteleki pedagógusokat, az iskola adminisztratív és technikai személyzetét és a szülői munkaközösség vezetőit Lezsák Sándor, Lakitelek országgyűlési képviselője köszöntötte.


Lezsák Sándor prezentációs formában bemutatta a Népfőiskola már eddig megvalósult, illetve a most zajló és a közeljövő népfőiskolai fejlesztéseit, majd vendégül látta a tanári kart egy közös ebédre.

Később Lezsák Sándorné Sütő Gabriella és Molnárné Lezsák Anna körsétával bemutatta a tanári karnak az épülő lovarda és a borkatedrális épületeit.

2018-08-31-02
További képek

Három órakor kezdődött a tanári kar hivatalos értekezlete, szintén a Lakodalmas Házban. Lezsák Sándor felajánlotta, hogy az Eötvös Iskola a következő esztendőben is a Népfőiskolán tartsa évnyitó értekezletét.

Minden jelenlévő ajándékcsomagot kapott, mely három könyvet, Lisztes János: Szikrapuszta régi népe; Terjéki Ferenc: Arcok – Emlékezések, a Lakiteleki Torna Egylet történetéről szóló kötete, valamint a lakiteleki Kösöntyű Néptánccsoport 25 éves történetéről megjelent könyvet tartalmazott.


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás