Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

A Népfőiskolán tartotta tanévnyitó értekezletét az Eötvös Iskola tanári kara + képek

2018-08-31-01Augusztus 31-én, pénteken 13 órakor a Lakitelek Népfőiskola Lakodalmas Házában gyűlt össze a lakiteleki Eötvös Iskola tanári kara. A nyárlőrinci és lakiteleki pedagógusokat, az iskola adminisztratív és technikai személyzetét és a szülői munkaközösség vezetőit Lezsák Sándor, Lakitelek országgyűlési képviselője köszöntötte.


Lezsák Sándor prezentációs formában bemutatta a Népfőiskola már eddig megvalósult, illetve a most zajló és a közeljövő népfőiskolai fejlesztéseit, majd vendégül látta a tanári kart egy közös ebédre.

Később Lezsák Sándorné Sütő Gabriella és Molnárné Lezsák Anna körsétával bemutatta a tanári karnak az épülő lovarda és a borkatedrális épületeit.

2018-08-31-02
További képek

Három órakor kezdődött a tanári kar hivatalos értekezlete, szintén a Lakodalmas Házban. Lezsák Sándor felajánlotta, hogy az Eötvös Iskola a következő esztendőben is a Népfőiskolán tartsa évnyitó értekezletét.

Minden jelenlévő ajándékcsomagot kapott, mely három könyvet, Lisztes János: Szikrapuszta régi népe; Terjéki Ferenc: Arcok – Emlékezések, a Lakiteleki Torna Egylet történetéről szóló kötete, valamint a lakiteleki Kösöntyű Néptánccsoport 25 éves történetéről megjelent könyvet tartalmazott.


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!