Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Harminc év után találkoztak az 1988-ban ballagott lakiteleki diákok + képek

2018-10-02-01Szeptember 29-én, szombaton harmincéves osztálytalálkozót tartottak a lakiteleki Eötvös Iskolában: az általános iskolai ballagás óta először találkoztak a diákok és tanáraik. Megbeszélték, hogy ezen túl sűrűbben találkoznak, a következő osztálytalálkozóval újabb harminc évet nem fognak várni.


Az 1988-ban ballagott 24 fős osztályból 18-an voltak ott szombaton az lakiteleki általános iskolában, illetve az azt követő vacsorán.

Az osztályfőnök, Kovács Anna – Pannika néni – az egyik korabeli osztálynapló alapján szólította az öregdiákokat, akik elmondták, mi történt velük az elmúlt harminc esztendőben.

2018-10-02-02

Ugyanígy tettek a meghívott pedagógusok is: a kémia-biológia szakos osztályfőnök mellett jelen volt Harmatos Áronné akkori igazgató, Molnár Anna, aki az osztálynak oroszt tanított, és Olajosné Kádár Ilona, aki magyartanárként ezt az osztályt tanította először Lakiteleken.

Az iskolai beszélgetés után az osztály tagjai virágot vittek elhunyt osztálytársukhoz a lakiteleki temetőbe, majd a Tőserdei Pálinkaház Étteremben egy hangulatos vacsorán vettek részt. A vacsorához csatlakozott Kotvits Jánosné Marika néni, aki magyart tanított egykor az osztálynak.

2018-10-02-03

Az osztály jelenlévő tagjai nagyon örültek az újbóli találkozásnak. A találkozó megszervezését Kotvics Attila kezdeményezte. Érdekesség, hogy az osztály legnagyobb része ma is Lakiteleken, vagy a környező településeken él. A legmesszebb lévő osztálytárs ma Németországban él, így igazoltan volt távol az osztálytalálkozótól.


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2018. december 18., kedd, Auguszta napja van. Holnap Viola napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás