Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Lopott, kábítószerezett, buszsofőrt bántalmazott a lakiteleki testvérpár

2018-11-22-01A Szolnoki Törvényszék másodfokú ítéletével jogerősen lezárult annak a huszonéves testvérpárnak a büntetőügye, akik Lakiteleken, az egyik ismerősüktől egy notebookot, Csépán, egy családi ház udvaráról összedarabolt tűzifát loptak, majd kábítószerfogyasztáson érték őket a rendőrök. De ezzel még korántsem ért véget a bűnlajstromuk.


Egy alkalommal amikor Kunszentmártonból Csépára buszoztak, sofőr le akarta szállítani őket a minősíthetetlen viselkedésük miatt. Erre egyikük megütötte, a másik pedig életveszélyesen megfenyegette a buszvezetőt.

A buszsofőrre kezet emelő férfit, társtettesként elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, valamint könnyű testi sértés, kábítószer-birtoklás és társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt 2 év 2 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a törvényszék. Büntetlen előéletű öccse, akit a könnyű testi sértés vétségének kivételével ugyanezen bűncselekményekben talált bűnösnek a bíróság 2 év – 3 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönt kapott.


24.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2018. december 19., szerda, Viola napja van. Holnap Teofil napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás