Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Lopott, kábítószerezett, buszsofőrt bántalmazott a lakiteleki testvérpár

2018-11-22-01A Szolnoki Törvényszék másodfokú ítéletével jogerősen lezárult annak a huszonéves testvérpárnak a büntetőügye, akik Lakiteleken, az egyik ismerősüktől egy notebookot, Csépán, egy családi ház udvaráról összedarabolt tűzifát loptak, majd kábítószerfogyasztáson érték őket a rendőrök. De ezzel még korántsem ért véget a bűnlajstromuk.


Egy alkalommal amikor Kunszentmártonból Csépára buszoztak, sofőr le akarta szállítani őket a minősíthetetlen viselkedésük miatt. Erre egyikük megütötte, a másik pedig életveszélyesen megfenyegette a buszvezetőt.

A buszsofőrre kezet emelő férfit, társtettesként elkövetett közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal, valamint könnyű testi sértés, kábítószer-birtoklás és társtettesként elkövetett lopás vétsége miatt 2 év 2 hónap börtönbüntetésre és 3 év közügyektől eltiltásra ítélte a törvényszék. Büntetlen előéletű öccse, akit a könnyű testi sértés vétségének kivételével ugyanezen bűncselekményekben talált bűnösnek a bíróság 2 év – 3 évi próbaidőre – felfüggesztett börtönt kapott.


24.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. április 24., szerda, György napja van. Holnap Márk napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!