Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Január 1-jétől 5%-kal emelkedtek az étkezési térítési díjak Lakiteleken

iskola-menzaA lakiteleki képviselő-testület decemberi ülésén tárgyalta az önkormányzati intézmények étkezési térítési díjainak felülvizsgálatát. A Laki-Konyha Kft. kérésére 2019-től 5%-kal emelkednek a térítési díjak a bölcsődében, az óvodában, az iskolai napköziben és a Gondozási Központban.A térítési díjak emeléséről a Laki-Konyha Kft. Felügyelő Bizottsága is tárgyalt. A Laki-Konyha ügyvezetője jelezte, hogy az emelkedő nyersanyagköltségek miatt, a konyha működésének biztosítása érdekében szükségesnek tartják a térítési díjak emelését.

2018 szeptemberében már emelésre került a vendég ebédek térítési díja, akkor még az önkormányzati intézmények térítési díjai nem változtak, viszont decemberben már egy 5%-os és egy 6,2%-os javaslat is szerepelt az árak emelésére.

Kiss Anita polgármester a képviselő-testület ülésén az árak emelését elfogadásra javasolta annak érdekében, hogy az emelkedő árak miatt a Laki-Konyha Kft. ne lehetetlenedjen el. Mint mondta: aki térítési díjat fizet, annak biztos nem fog jól esni az emelés, viszont az 5% emelkedés nem olyan jelentős.

Az térítési díjak emelését a képviselő-testület egyhangúan elfogadta.

A 2019-től érvényes étkezési térítési díjak összegei megtekinthetők ide kattintva.


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. augusztus 25., vasárnap, Lajos és Patrícia napja van. Holnap Izsó napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!