Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Főügyészség elé kerül a lakiteleki és tiszakürti kábítószer-kereskedő

2019-03-04-01A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amikor is 2017. szeptemberében egy 37 éves lakiteleki férfi kábítószert adott át egy 45 éves tiszakürti társának.A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének magalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

2017. szeptember 12-én a rendőrök elfogtak egy 37 éves lakiteleki és egy 45 éves tiszakürti férfit, miután az egyik kábítószert adott át a másiknak. Az idősebb férfi a több mint 300 gramm marihuánát nem tudta továbbértékesíteni, mivel azt tőle lefoglalták az egyenruhások.

A helyszín közelében a rendőrök három – egymáshoz közeli – helyszínen összesen 88 tő Cannabis növényből álló ültetvényt találtak, melyek a lakiteleki férfihez köthetők. A lakóhelyén – egy közeli tanyán – tartott kutatás során a nyomozók közel 5000 gramm kábítószernek minősülő hatóanyagot tartalmazó növényi anyagmaradványt találtak.

2019-03-04-02

A 37 éves férfit – aki jelenleg is letartóztatásban van – jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett, a 45 éves férfit pedig kábítószer-kereskedelem kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették.

A nyomozás során kiderült, hogy a szeptember 12-ei kábítószer átadásban közreműködött egy 36 éves lakiteleki férfit is, akit később szintén kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki a megyei nyomozók.

A főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek.police.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!