Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Szárvágóval kaszabolta az embereket egy férfi Lakiteleken, öt ember megsérült

2019-06-22-01Öt ember sérült meg egy lakiteleki italdiszkont parkolójában, amikor a születésnapot ünneplő gyermekeket és felnőttek között megjelent egy zavart férfi, és egy vasból készült, éles szerszámmal, úgynevezett szárvágóval, válogatás nélkül ütlegelni kezdte őket. A jelenlévők egyike lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem végződött tragikusan a támadás - írja a hiros.hu.

Gyermekek és felnőttek, köztük egy várandós kismama születésnapot ünnepelt egy lakiteleki italdiszkont parkolójában péntek este, amikor kilenc óra körül, a semmiből váratlanul feltűnt egy harminc év körüli férfi, aki egy szárvágót tartott a kezében. A szórakozó emberek közé lépett, és véletlenszerűen kaszabolni kezdte a jelenlévőket. Nem nézte, hogy férfi, nő, gyermek vagy felnőtt, hadonászott és csapkodott az éles, vasból készült szerszámmal.

A támadó öt embernek okozott sérülést. Több testrészt értek az ütések, vágások. Egyiküknek a háta hasadt fel, őt elvitte a mentő, másikuknak a csuklóját vágta meg, volt, akinek a bordája sérült... A szerencsén múlt, hogy a támadsnak nem lettek halálos áldozatai.

2019-06-22-02

Az egyik vendég, aki először észbe kapott, egy sörösüveget hajított az őrültként viselkedő férfi felé, majd kihasználva annak pillanatnyi megingását, egy székkel kezdte kifelé tolni az emberek közül. A támadásra használt eszköz a földre esett. Ekkor már többen is a segítségére siettek, voltak, akik rendőrt hívtak, a rendőrség szakemberei gyorsan a helyszínre értek, és rövid időn belül elfogták a támadót, aki a vágószerszámmal akár halálos sebeket is ejthetett volna a jelenlévőkön.

Hürkecz Zoltán rendőrfőhadnagy, szóvivő értesüléseinket megerősítette. Elmondta, kollégái lakossági bejelentésre valóban kivonultak Lakitelekre, ahol rövid időn belül elfogták egy támadás feltételezett gyanúsítottját.

A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűncselekmény miatt indult büntető eljárás.hiros.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. június 06., szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!