Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Vonat és autó ütközött a lakiteleki vonalon, pótlóbuszok közlekedtek

2019-06-27-01Kunszentmárton és Csépa között egy fénysorompóval biztosított útátjáróban egy személyvonat gépkocsival ütközött össze csütörtök reggel. A baleset miatt hosszabb a menetidő a Kiskunfélegyháza–Kunszentmárton vasútvonalon.Friss: A Szoljon.hu információi szerint Kunszentmárton felől haladt Kiskunfélegyháza felé a Bzmot vonat, amikor összeütközött a neki balról érkező személyautóval, amit maga alá gyűrt és mintegy 60 méteren át tolta maga előtt.

Az autóban egyedül utazó középkorú nő súlyosan megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A helyszínen látható volt, hogy a fényjelzőkészülék jól működhetett, de a szembe sütő nap valószínűleg elvakította a sofőrt és ő ezért nem láthatta a tilos jelzést.

A Szoljon.hu úgy tudja, hogy a vonaton senki nem sérült meg. A baleset pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. A műszaki mentést nehezítette, hogy a gépkocsi a vonat alá gyűrődött.

2019-06-27-02
További képek


Korábban írtuk: A baleset Szelevény külterületén, a Csépa felé vezető úton lévő vasúti átjáróban történt.Az esethez műszaki mentés céljából a kunszentmártoni hivatásos tűzoltókat riasztották. A helyszínre mentők is érkeztek.

A Mávinform tájékoztatása szerint a vonaton személyi sérülés nem történt, a baleset idején a fénysorompó üzemszerűen működött. A hatósági helyszínelés idejére Kunszentmárton és Csépa között a vágányt lezárták. A Kiskunfélegyháza–Kunszentmárton vonalon pótlóbusz közlekedik, illetve a Lakitelekről Szolnokra 6:18-kor induló járat helyett is pótlóbusz szállítja az utasokat. Az érintett vonalakon utazóknak 60-90 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.


baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. június 06., szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!