Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

A lakiteleki Csordás Cintia egy évig elnyerte a Szank háziasszonya címet

2019-07-02-01Geiger Zsanett lett a meggykirálynő Szankon. Tizenegyedik alkalommal rendezték meg a szanki Méz- és Meggyfesztivált, ahol tizenegyedik alkalommal koronázták meg az ország meggykirálynőjét.A tizenegyedik fesztivál apropóján, tizenegy lány várt a szakmai-szponzori zsűri döntésére a szombat esti szépségversenyen. A lányok már napok óta Szankon készültek a megmérettetésre, ahol Horváth Zsolt koreográfiái alapján előbb sportos ruházatban, mint bokszolók, majd bikiniben, mint földre szállt angyalok és estélyi ruhában is felvonultak.

Bács-Kiskun megyéből öten érkeztek a versenyre és közülük hárman is díjakat vehettek át. A Szank háziasszonya címet a Lakitelekről érkezett, 17 éves Csordás Cintia viselheti egy éven keresztül. A közönségszavazatokból a legtöbbet Bíró Gréta, 19 éves kiskunfélegyházi leányzó kapta. A meggykirálynő első udvarhölgye a 21 éves, szegedi Rúzsa Vivien, a második udvarhölgy a 19 éves, pécsi Potonjac Ana Maria lett. A királynő – akit Patkós Zsolt, szanki polgármester koronázott meg -, a 18 éves Geiger Zsanett lett.

2019-07-02-02

A kiskőrösi Petőfi-gimnáziumban nemrégiben érettségizett csengődi meggykirálynő, lapunk idei Tündérszépek versenyén is bizonyított, ő lett az első udvarhölgy, korábban pedig Kecskemét Szépe is volt. Zsanett sport és rekreáció szakra készül, de a modellkedést és a versenytáncot is folytatni szeretné.baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. június 06., szombat, Norbert és Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!