Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

A Tősfürdő is versenyben Az Év Fürdője szavazáson

2019-07-24-01Idén nyáron már ötödik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő három kategóriában verseng a voksokért. A július 15-i állás alapján egyelőre nem mindenben a papírforma érvényesül.


A termalfurdo.hu idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit. Ezen kategóriák kialakítására – Az Év Fürdője, Az Év Regionális Fürdője, A Helyiek Kedvenc Fürdője – azért volt szükség, mert a magyarországi fürdők adottságai széles palettán mozognak. A világszinten is egyedülálló minőségű és mennyiségű termálvízkincsünkre épült hozzávetőleg 200 fürdő között megtalálhatóak a néhány medencével rendelkező, csak nyáron nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező fürdőkomplexumok.

A szavazás június 1-én kezdődött, jelenleg félidőnél jár. A jelenlegi állás a korábbi évek eredményeinek tükrében több érdességgel is szolgál. A budapesti fürdőket eddig elkerülte a siker, most azonban a főváros legújabb fürdője ott van az élvonalban. Akad olyan fürdő is, amely eddig minden alkalommal a dobogón végzett az idén eddig szerzett szavazatai alapján azonban egyelőre nem került be a TOP10-be. Bács-Kiskun megye fürdői minden évben jól szerepelnek a szavazásban, idén is többen helyet kaptak a július 15-i eredményeket összesítő TOP10-ben (a TOP10-es listát itt lehet megtekinteni.).

A verseny célja, hogy még népszerűbbek legyenek a hazai fürdők. Szavazni augusztus 31-ig lehet, a voksolók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Bács-Kiskun megyéből 12 fürdő versenyez
A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő és a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő tavaly egyaránt dobogón végzett a saját kategóriájában.

A július 15-i állás alapján a Jonathermál egyértelműen az esélyesek közé tartozik, és ezúttal nemcsak a kerekdombi, hanem a másik tiszakécskei fürdő is jól áll a versenyben.

A megyéből részt vesz a versenyen a Csajda Fürdő, az Aranykor Wellness és Termálfürdő, a Halasthermál, a Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő, a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, a Félegyházi Termál Parkfürdő, a Róna Kincse Gyógyfürdő, a Dávodi Strandfürdő, a Tősfürdő – Lakiteleki Termálfürdő, a Kiskőrös Termálfürdő és Tanuszoda, a Kunszentmiklósi Strandfürdő és a Kerekdombi Termálfürdő és Strand.

Bács-Kiskun megye fürdőire ide kattintva lehet szavazni.baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. július 05., vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!