Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Vezetői engedély megszerzése ürügyén csalt ki pénzt a lakiteleki cégtől

rendorseg logoA tiszakécskei rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyben egy kecskeméti férfi a jogosítvány megszerzése ürügyén csalt ki pénzt munkáltatójától. D. Szabolcs 2016 nyarán gépkocsivezetőnek felvételizett egy lakiteleki céghez.
Az ügyvezetővel abban egyeztek meg, hogy jelentkezik egy autósiskolába, azért hogy a munkavégzéshez szükséges „C” kategóriás vezetői engedélyt megszerezze. A férfinak nem volt pénze kifizetni a tanfolyamot, ezért megállapodtak, hogy a cég képviselője 240.000 forintot kölcsön ad, amit majd a fizetéséből a későbbiekben több részletben visszafizet. A férfi ezután többet nem jelentkezett, így a vállalat vezetője feljelentést tett a Tiszakécskei Rendőrőrsön.

A nyomozás során kiderült, hogy D. Szabolcs még csak el sem ment KRESZ tanfolyamra, és a pénzt sem fizette vissza. Máshol vállalt munkát, a kölcsön kapott összeget pedig felélte.

A kecskeméti illetőségű 30 éves férfit csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A jelenleg szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a tiszakécskei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügyet vádemelési javaslattal adták át az illetékes ügyészségnek.baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. július 05., vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!