Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Sport hírek

Lakiteleken örülnek a bronznak

LTE 148x199A Lakitelek a 2018/19-es szezonban az őszi idényzáró hatodik helyezését követően remek tavasszal végül a bronzérmet szerezte meg a bajnokságban. Az egyesület elnök­helyettesével, Szentirmay Tamással beszélgettünk.

A Lakiteleki Torna Egylet harmadik helyen végzett a bajnokságban

LTE 148x199A Lakitelek-SC Hírös-ÉP mérkőzés végeredményétől függött az, hogy ki lesz az ezüst és ki a bronzérmes. Természetesen mind a két csapat szerette volna megnyerni a találkozót. A Hírös-ÉP sokkal érettebben és taktikusabban játszott, és megérdemelten nyert.

Kiharcolta az ezüstmeccset a Lakitelek

LTE 148x199Örökrangadót vívtak a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, hiszen a Tiszaalpár a Lakiteleket fogadta. A hazai csapat számára már nem volt igazi tétje a mérkőzésnek, a vendégek számára annál inkább, hiszen tudható volt, hogy győzelem esetén a záró fordulóban ki-ki meccset játszhatnak az SC Hírös-Éppel az ezüstéremért. A Tiszaalpár mindent elkövetett, de nem tudta megakadályozni a papírforma érvényesülését.

Tizenkilenc csapat kapott megyei első osztályú licencet

focilabdaA Magyar Labdarúgó Szövetség Bács-Kiskun megyei igazgatósága tizenkilenc csapat nevezését fogadta el a megye egybe. Nevezett a bajnokságba mind a tizennégy, jelenleg is a megyei első osztályban szereplő klub, és rajtuk kívül öt, jelenleg a megyei másodosztályban szereplő egyesület is beadta a kérelmét, ami azt jelenti, hogy az idén elképzelhető, hogy sikerül tizenhatra növelni a megye egy létszámát.

Újabb nagyarányú, 11-0-s győzelmet arattak a lakiteleki serdülők + képek

2018-10-09-08Október 6-án, szombaton Kerekegyháza fiataljainak vendége volt a Lakiteleki Torna Egylet U-16-os serdülő csapata. A lakiteleki fiatalok ismét eredményesebbek voltak, és 11-0 arányú győzelmükkel már a negyedik helyén állnak az U-16-os megyei bajnokság tabelláján.

További cikkeink...

Névnap

Ma 2019. szeptember 23., hétfő, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!