Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Sport hírek

Dobogós rangadó lesz Lakiteleken

LTE 148x199A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában a hét forduló után százszázalékos Nemesnádudvar a Dunagyöngyét fogadja, minden bizonnyal a győzelem reményében.

Hazai örömjátékba fordult a lakiteleki derbi

LTE 148x199A Lakitelek az örök rivális Tiszaalpárt fogadta a megyei másodosztályú bajnokság 6. fordulójában. A jó erőkből álló Tiszaalpár az első félidőben még tartotta magát, a második játékrészben azonban lefocizta őket a Lakitelek.

Lakiteleken örülnek a bronznak

LTE 148x199A Lakitelek a 2018/19-es szezonban az őszi idényzáró hatodik helyezését követően remek tavasszal végül a bronzérmet szerezte meg a bajnokságban. Az egyesület elnök­helyettesével, Szentirmay Tamással beszélgettünk.

A Lakiteleki Torna Egylet harmadik helyen végzett a bajnokságban

LTE 148x199A Lakitelek-SC Hírös-ÉP mérkőzés végeredményétől függött az, hogy ki lesz az ezüst és ki a bronzérmes. Természetesen mind a két csapat szerette volna megnyerni a találkozót. A Hírös-ÉP sokkal érettebben és taktikusabban játszott, és megérdemelten nyert.

Kiharcolta az ezüstmeccset a Lakitelek

LTE 148x199Örökrangadót vívtak a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság Északi csoportjában, hiszen a Tiszaalpár a Lakiteleket fogadta. A hazai csapat számára már nem volt igazi tétje a mérkőzésnek, a vendégek számára annál inkább, hiszen tudható volt, hogy győzelem esetén a záró fordulóban ki-ki meccset játszhatnak az SC Hírös-Éppel az ezüstéremért. A Tiszaalpár mindent elkövetett, de nem tudta megakadályozni a papírforma érvényesülését.

További cikkeink...

Névnap

Ma 2020. október 22., csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!