Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Sport hírek

Újabb nagyarányú, 11-0-s győzelmet arattak a lakiteleki serdülők + képek

2018-10-09-08Október 6-án, szombaton Kerekegyháza fiataljainak vendége volt a Lakiteleki Torna Egylet U-16-os serdülő csapata. A lakiteleki fiatalok ismét eredményesebbek voltak, és 11-0 arányú győzelmükkel már a negyedik helyén állnak az U-16-os megyei bajnokság tabelláján.

Három pontot hozott Félegyházáról az LTE felnőtt csapata

LTE 148x199Hazai pályán szenvedett vereséget az eddig veretlen Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 8. fordulójában. A vendég Lakiteleki Torna Egylet kihasználta helyzeteit, a 3-1 arányú győzelemmel pedig felugrott a tabella 7. helyére.

16:0 arányú győzelmet arattak az LTE U-16-os serdülő fiataljai + kép

2018-09-30-01Szeptember 29-én délelőtt játszották a 2018/2019-es idény U-16 bajnokság északi csoportjának harmadik fordulóját Lakiteleken. A sportpályán tartott mérkőzésen a Lakiteleki Torna Egylet serdülő csapata a Szabadszállási SE serdülőivel játszott, és elég látványos, nagyarányú gólkülönbséggel nyertek a lakiteleki fiatalok. A legtöbb gólt Anka Benedek szerezte.

A Laki nyerte az örökrangadót

LTE 148x199Vasárnap Tiszaalpáron örökrangadót rendeztek a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, hiszen az Alpár vendége a Lakitelek volt. Bár ezen a rangadón nincs papírforma, ezúttal nem borultak a tabella alapján előre kalkulálható esélyek, a tavasszal remek formába került vendégcsapat megnyerte a mérkőzést.

Befejezték a szezont a Bozsikos gyerekek is + képek

lte-bozsik17Június 7-én lezajlott a Bozsik-korosztályok utolsó edzése, ami nem lehetett más, mint az ilyenkor szokásos egész edzésidőnyi egymás közötti játék. A foci után sütemény és üdítő várta a fiúkat a sportszékházban. Az őszhöz hasonlóan az edzők most is kijelölték azokat a játékosokat, akik hozzáállásukkal kitűntek társaik közül.

További cikkeink...

Névnap

Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!