Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

5:2-re nyert Lakitelek hazai pályán Tiszaalpár ellen

lte-meccs2016A szomszédvárak összecsapásának természete olyan, mint az örökrangadóké; mindegy, hogy hol állnak a csapatok a tabellán, a mérkőzés mindig háromesélyes. Az más dolog, hogy mi lett a vége, de így indult ez a mérkőzés is. Ráadásul a vendégek ezúttal is népes, nagyszerű szurkolótáborral érkeztek.


Az első negyedórában változatos volt a játék, még nem lehetett sejteni, melyik csapatnak sikerül előnyhöz jutnia, illetve felülkerekednie ellenfelén. Az ezúttal is erősen tartalékos hazai csapat játéka akadozott, sok volt a bizonytalanság, a pontatlanság, az ellenfél a megengedhetőnél több területet kapott a játékához. Ennek ellenére csak egy-egy helyzet alakult ki; a befejezések pedig nem veszélyeztették a kapukat. A tizenhetedik percben aztán alig túl a középvonalon Három lakiteleki támadó indult az ellenfél kapuja felé. A labdát Subicz Norbert kapta, nagyszerűen meg is játszotta, mi több gyönyörűen kapuba is talált; a jobboldali partjelző azonban lest intett. Nem mindenki értett egyet vele.

2016-11-01
Lakiteleki TE csapata

A huszonkettedik perc hozta az első gólt. Sáfár Sándor remekül ment el a baloldalon, nagyon jól lőtte be a labdát az érkező Győri Sándor elé, aki nem hibázott. De alig telt el két perc, Szabó Ádám szögletrúgására Győri Sándor ment fel, és a kapust megelőzve, gyönyörű felhőfejessel máris második gólját szerezte. Nem sokat kellett várni a harmadik gólra sem. Subicz Norbert igyekezett elhúzni a jobb oldalon. Már-már kecsegtető helyzetbe hozta magát, de a tizenhatos vonal közelében buktatták. A játékvezető előnyszabályt alkalmazott; látta, hogy a labda Erős Gergő elé kerül, aki kicsit tolt rajta, majd védhetetlenül vágta az ellenfél kapujába. Az első félidőben nem esett több gól, jóllehet a hazai csapatnak is volt egy-két elpuskázott helyzete, miközben a vendégeket is a hazai kapus jó ütemű kilépése és bátor belevetődése fosztotta meg a gólszerzés örömétől. Sőt. Volt egy lövőhelyzetük a tizenhatos vonaláról, és két közeli szabadrúgásuk is, ami sorfalat talált, illetve centikkel kerülte el a kaput.

A második félidő elég gyors vendég találattal indult. A negyvenkilencedik percben egy baloldalon vezetett támadásnál a hazai védő alulmaradt, a csatár betört a tizenhatoson és úgy lőtt a hosszú felső sarokba, hogy lövésére a hazai kapus mozdulni sem tudott. Szép találat volt. Sok nézőben felmerülhetett, hogy itt vigyázni kell; nehogy vérszemet kapjanak a vendégek. Szerencsére Erős Gergő gondoskodott róla, hogy az esetleg aggodalmaskodó hazai szurkolók megnyugodjanak. Az ötvenötödik percben mintegy huszonnyolc méterre a kaputól, baloldali szabadrúgáshoz jutott a lakiteleki csapat. Szabó Ádám röviden lepasszolta a labdát, amit Erős Gergő elemi erővel lőtt a léc alá. Ami két perc múlva következett, már szinte hihetetlen volt. Szinte ott, ahonnan Erős Gergő az előző gólját lőtte, ismét labdához jutott, és hatalmas erejű lövése a hosszú felső sarokban kötött ki. Ezután volt még helyzete a hazai csapatnak és a vendégeknek is, mi több; egy jóindulatúan megítélt büntetőt is hárítania kellet a hazai kapusnak. A vendégeknek a kilencvenkettedik percben sikerült ismét szépíteniük. A jobb oldalon egyetlen védő sem állta útját egy laposan belőtt sarokrúgásnak, a vendégek pedig az így kialakult tiszta helyzetből a kapuba találtak.

2016-11-01-02
Tiszaalpári SE csapata

Gólokba gazdag összecsapás volt, ahol a képen látható hazai együttes minden játékosa szerephez jutott. Remek mérkőzéssel ajándékozta meg szurkolóit a hazai gárda. A szentkirályi Vörös család pedig a serdülők között futballozó, utóbbi mérkőzésükön két gólt is szerző Attila fiuk „tiszteletére” pazar vendéglátásban részesítette a hét végén sikeres serdülő, ifjúsági és felnőtt játékosokat, valamint az egyesület elnökségének tagjait.

Az ifjúsági csapatok összecsapását is a hazai együttes nyerte 2:0 arányban.

A serdülők szombaton, Helvécián győztek. Az eredmény 8:1 lett.

Következő megyei másodosztályú mérkőzés szombaton, idegenben lesz Hetényegyházán 11 óra 15 perces ifjúsági, és 13 óra 30 perces felnőtt kezdéssel. (tf)


LTE facebook

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!