Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Alpár-Lakitelek örökrangadó lesz vasárnap

lte-focimeccsVasárnap 17 órakor Tiszaalpár csapata fogadja a lakiteleki gárdát. Ezen a hétvégén a megye kettőben délen a múlt hétvégén az élre állt Sükösd hajósi fellépése a sláger. Nem kisebb rangadó ugyanakkor a Dusnok–Mélykút találkozó sem. Északon a csapatok helyezésétől függetlenül a Tisza­alpár–Lakitelek örökrangadó viszi a prímet, de paprikás kis meccs várható Hetényegyházán is, ahol a Pálmonosotra vendégeskedik.


A megye három Északi csoportjában alighanem a bajnoki címről dönthet a második helyen álló Hírös Ép és a listavezető Solt Kecskeméten esedékes csúcstalálkozója.

Dudás György, a Tiszaalpár edzője így várja a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzést: – Nem a legjobb előjelekkel készülünk a rangadóra. Van négy sérültünk, két emberünk munkahelyi elfoglaltság miatt nem áll a rendelkezésemre, és a Nyárlőrinc ellen két pirosat is összeszedtünk, ami azt jelenti, hogy voltaképpen tizenegy felnőtt játékosból áll a keret. A múlt héten is hasonló volt a helyzet, volt, aki kényszerűségből sérülten vállalta a játékot, ennek ellenére Nyárlőrincen nem játszottunk rosszul. Túl szigorúnak éreztem az ellenünk megítélt büntetőt, az egyik pirosat, illetve véleményem szerint a játékvezető az adósunk maradt egy tizenegyessel. Nemrég vettem át a csapatot, a srácok hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, a taktikai utasításokat pedig példás fegyelemmel végrehajtják. Igazi presztízsmeccs a hétvégi, úgyhogy győzelemre játszunk. Hogy milyen taktikával, ez annak is a függvénye, hogy kik állnak majd a rendelkezésemre. De azt bizton állíthatom, hogy aki bekerül a kezdőbe, az mindent megtesz majd a győzelemért.

Magyar Attila, a Lakitelek edzője: – Eltiltottunk nincs, még Erős Gergő is, aki sérülés miatt kénytelen volt két meccset kihagyni, tudja vállalni a játékot, úgyhogy a hétvégén elméletileg a teljes keret hadra fogható. A csapatok formáját elemezni egy Tiszaalpár–Lakitelek rangadó előtt fölösleges, ugyanis teljesen mindegy, hogy ki milyen formában van, vagy hogy hol áll a tabellán, ebben a párosításban ugyanis mindenki száztíz százalékot ad ki magából. Hogy ilyenkor mennyire nem számít az előzetes esélylatolgatás, arra a legjobb példa, hogy olyan nyolc éve, amikor a Lakitelek az első helyen állt, az Alpár pedig a tizenötödiken, akkor is döntetlen lett a mérkőzés. Szurkolói szempontból is felfokozott ilyenkor az érdeklődés, ezt a találkozót még azok is előtérbe helyezik, akik évente egyébként csak egyszer-kétszer látogatnak ki futballmeccsre. És mindkét félre igaz, hogy ha ezt a meccset megnyeri, akkor a publikum hajlandó megbocsátani az egyéb botlásokat. Szerintem szoros lesz a mérkőzés, de a célunk mindenképpen a győzelem.

 

baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás