Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Alpár-Lakitelek örökrangadó lesz vasárnap

lte-focimeccsVasárnap 17 órakor Tiszaalpár csapata fogadja a lakiteleki gárdát. Ezen a hétvégén a megye kettőben délen a múlt hétvégén az élre állt Sükösd hajósi fellépése a sláger. Nem kisebb rangadó ugyanakkor a Dusnok–Mélykút találkozó sem. Északon a csapatok helyezésétől függetlenül a Tisza­alpár–Lakitelek örökrangadó viszi a prímet, de paprikás kis meccs várható Hetényegyházán is, ahol a Pálmonosotra vendégeskedik.


A megye három Északi csoportjában alighanem a bajnoki címről dönthet a második helyen álló Hírös Ép és a listavezető Solt Kecskeméten esedékes csúcstalálkozója.

Dudás György, a Tiszaalpár edzője így várja a vasárnap 17 órakor kezdődő mérkőzést: – Nem a legjobb előjelekkel készülünk a rangadóra. Van négy sérültünk, két emberünk munkahelyi elfoglaltság miatt nem áll a rendelkezésemre, és a Nyárlőrinc ellen két pirosat is összeszedtünk, ami azt jelenti, hogy voltaképpen tizenegy felnőtt játékosból áll a keret. A múlt héten is hasonló volt a helyzet, volt, aki kényszerűségből sérülten vállalta a játékot, ennek ellenére Nyárlőrincen nem játszottunk rosszul. Túl szigorúnak éreztem az ellenünk megítélt büntetőt, az egyik pirosat, illetve véleményem szerint a játékvezető az adósunk maradt egy tizenegyessel. Nemrég vettem át a csapatot, a srácok hozzáállásával maximálisan elégedett vagyok, a taktikai utasításokat pedig példás fegyelemmel végrehajtják. Igazi presztízsmeccs a hétvégi, úgyhogy győzelemre játszunk. Hogy milyen taktikával, ez annak is a függvénye, hogy kik állnak majd a rendelkezésemre. De azt bizton állíthatom, hogy aki bekerül a kezdőbe, az mindent megtesz majd a győzelemért.

Magyar Attila, a Lakitelek edzője: – Eltiltottunk nincs, még Erős Gergő is, aki sérülés miatt kénytelen volt két meccset kihagyni, tudja vállalni a játékot, úgyhogy a hétvégén elméletileg a teljes keret hadra fogható. A csapatok formáját elemezni egy Tiszaalpár–Lakitelek rangadó előtt fölösleges, ugyanis teljesen mindegy, hogy ki milyen formában van, vagy hogy hol áll a tabellán, ebben a párosításban ugyanis mindenki száztíz százalékot ad ki magából. Hogy ilyenkor mennyire nem számít az előzetes esélylatolgatás, arra a legjobb példa, hogy olyan nyolc éve, amikor a Lakitelek az első helyen állt, az Alpár pedig a tizenötödiken, akkor is döntetlen lett a mérkőzés. Szurkolói szempontból is felfokozott ilyenkor az érdeklődés, ezt a találkozót még azok is előtérbe helyezik, akik évente egyébként csak egyszer-kétszer látogatnak ki futballmeccsre. És mindkét félre igaz, hogy ha ezt a meccset megnyeri, akkor a publikum hajlandó megbocsátani az egyéb botlásokat. Szerintem szoros lesz a mérkőzés, de a célunk mindenképpen a győzelem.

 

baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!