Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Három pontot hozott Félegyházáról az LTE felnőtt csapata

LTE 148x199Hazai pályán szenvedett vereséget az eddig veretlen Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 8. fordulójában. A vendég Lakiteleki Torna Egylet kihasználta helyzeteit, a 3-1 arányú győzelemmel pedig felugrott a tabella 7. helyére.Veretlenül, a bajnokság második helyéről várták a Kiskunfélegyházi HTK II. játékosai a Lakiteleki Torna Egylet elleni összecsapást szeptember 29-én. A félegyházi együttes jó rajtot vett a megyei II. osztályú bajnokságban, öt mérkőzésből négyszer győzött egy döntetlen mellett, a vendégcsapat ezzel szemben csupán négy pontot szerezve az alsóházban volt.

Ennek ellenére a Lakitelek szerezte meg a mérkőzésen a vezetést Erős Gergő találatával a 30. percben. A KHTK II. hiába jutott el helyzetekig, azokat nem váltotta gólra. A vendég gárda harcosan játszva tartotta előnyét, sőt a második félidőben tovább növelte azt Hencz Viktor 53. és 59. percben lőtt duplájával. (0-3)

0-3 után az utolsó félórában minden erejét mozgósította a félegyházi csapat, de ez csak a szépítésre volt elég: a csereként beálló Valkovics Gábor a 80. percben beállította a találkozó végeredményét (1-3).

A lakitelekiek háromszor cseréltek: a 71. percben Erős Gergőt Illés Kristóf váltotta, a 79. percben Tamásy Roland helyére Kovács László, a 89. percben Hencz Viktor helyére Varga Gergő érkezett. A mérkőzés során a kiskunfélegyháziak három sárga lapot gyűjtöttek be.

A Lakiteleki Torna Egylet csapata: Balla Tamás Tibor, Kovács Jácint, Seres Zsolt, Sáfár Sándor, Győri Sándor, Hencz Viktor (Varga Gergő), Erős Gergő (Illés Kristóf), Subicz Norbert, Hojsza Attila, Kasza Zsolt, Tamásy Roland (Kovács László). Edző: Sáfár Sándor.

A Kiskunfélegyházáról hozott három pont után, 7 pontjával a 7. helyen áll a Lakiteleki Torna Egylet a bajnokságban.

Hajrá Laki!

A tabella a 8. forduló után:

2018-10-01-05


felegyhazikozlony.hu / lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!