Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Újabb nagyarányú, 11-0-s győzelmet arattak a lakiteleki serdülők + képek

2018-10-09-08Október 6-án, szombaton Kerekegyháza fiataljainak vendége volt a Lakiteleki Torna Egylet U-16-os serdülő csapata. A lakiteleki fiatalok ismét eredményesebbek voltak, és 11-0 arányú győzelmükkel már a negyedik helyén állnak az U-16-os megyei bajnokság tabelláján.


A Lakiteleki TE kezdőcsapata Kerekegyházán: Anka Benedek, Csikós Zoltán, Dobecz Richárd, Faragó Martin, Kakó Lukács, Magyar Dániel, Magyar Péter, Marsa József, Sáfár Máté, Varga Dániel, Varga Sándor.

A kezdőrúgást követően az első félidő két lakiteleki gólt és egy cserét hozott: a 15. percben Csikós Zoltán, a 25. percben pedig Anka Benedek talált a kapuba. A 32. percben Varga Sándort Kotvics Dominik váltotta a pályán. Az első 45 percben Kerekegyháza fiataljai eredmény nélkül rúgták a labdát.

A térfélváltást követően folytatódott a lakiteleki dominancia. Az 54. perctől lakiteleki gólzápor következett: ekkor lőtte saját maga második, a csapat harmadik gólját Csikós Zoltán. Az 57. percben Varga Dániel, két perccel később ismét Csikós Zoltán, egy újabb perccel később pedig Anka Benedek rúgott gólt. Közben Kerekegyháza végrehajtotta első cseréjét is.

A 68. percben Varga Dániel lőtte a hetedik lakiteleki gólt. Kicsivel később, a 74. és a 75. percben is egy-egy találata lett Anka Benedeknek. A kerekegyháziak játékoscseréi ellenére is folytatódott a lakiteleki határozottság: a 83. percben Anka Benedek újabb gólt lőtt. Közben Kakó Lukács – Kiss András János és Csikós Zoltán – Ivicz Gábor csere volt a lakiteleki csapatban. A csereként beálló Ivicz Gábor a 88. percben lőtte be a Lakiteleki TE 11. gólját a kerekegyházi kapuba. Az utolsó pár percre pályára léphetett Varga Dániel helyén Kiss Gergely is.

2018-10-09-09
További képek
Fotó: Magyar Péter

Sáfár Sándor edző fiatal csapata végül ellentmondást nem tűrő, 11-0 arányú győzelmet aratott Kerekegyházán. A csapat legeredményesebb tagja ezúttal is Anka Benedek volt öt góljával, őt követte Csikós Zoltán három góllal, Varga Dániel kettővel, Ivicz Gábor pedig egy találattal.

A Lakiteleki Torna Egylet U-16-os serdülő csapata a megyei U-16 északi bajnokság 4. fordulója után – 3 győzelem, 1 vereség mérleggel – 9 ponttal a negyedik helyen várja a folytatást.

A következő mérkőzésen, 2018. október 14-én Lakitelek fiataljai fogadják a kecskeméti Mercedes-KLC „A” csapatát.

2018-10-09-10


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2019. május 20., hétfő, Bernát és Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!