Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

A Lakiteleki Torna Egylet harmadik helyen végzett a bajnokságban

LTE 148x199A Lakitelek-SC Hírös-ÉP mérkőzés végeredményétől függött az, hogy ki lesz az ezüst és ki a bronzérmes. Természetesen mind a két csapat szerette volna megnyerni a találkozót. A Hírös-ÉP sokkal érettebben és taktikusabban játszott, és megérdemelten nyert.
Már a mérkőzés elején előnyhöz jutott a kecskeméti csapat Forgó János révén 0–1, ami megnyugtatta a játékosokat. A hazaiak hiába játszottak mezőnyfölényben, igazi helyzetet nem tudtak kialakítani.

A második játékrészben kijött a két csapat közötti tudásbeli különbség. A vendégek pontosabban passzoltak, és több helyzetet alakítottak ki. Ezzel szemben a lakitelekiek előrevágott labdákkal kísérleteztek, eredménytelenül. Pontosan egy óra tellett el a mérkőzésből, amikor Lantos Henrik révén újabb gólt ért el a Hírös-ÉP 0–2. A hátralévő időben három gólt kellett volna rúgni a hazaiaknak ahhoz, hogy megnyerjék a mérkőzést. Nem sikerült, sőt a találkozó befejezése előtt egy perccel Tóth Roland még növelni tudta a vendégek góljainak a számát 0–3, és beállította a végeredményt.

A Hírös-ÉP sokkal érettebben és taktikusabban játszott, és megérdemelten nyert. Ez a győzelem azt is jelentette, hogy ők lettek a második helyezettek, a lakitelekiek pedig a harmadikok.

Lakitelek–SC Hírös-ÉP 0–3 (0–1)

Lakitelek, 250 néző. Vezette: Kaszala (Juhász T., Farkas A.),
Lakitelek: Balla – ifj. Sáfár, Győri, Rózsa, Hencz (Illés), Erős, Subicz, Huber, Kasza, Farkas M. (Farkas N.), Tamásy. Edző: Sáfár Sándor
SC Hírös-ÉP: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka, Lantos (Szécsényi), Csordás (Lóczi), Varga, Tóth R. (Horváth V.), Torbavecz (Kövecs), Botos (Horváth T.), Laczkó. Játékos-edző: Kovrig Ákos
Gólszerző: Forgó 10., Lantos 60., Tóth R. 89.baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2019. szeptember 23., hétfő, Tekla és Líviusz napja van. Holnap Gellért és Mercédesz napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!