Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Dobogós rangadó lesz Lakiteleken

LTE 148x199A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság Déli csoportjában a hét forduló után százszázalékos Nemesnádudvar a Dunagyöngyét fogadja, minden bizonnyal a győzelem reményében.
Egy biztos, a nádudvariakat nem téveszti meg a helyezés, egyetlen ellenfelet sem vesznek félvállról. A második helyen tanyázó, hét mérkőzésen 41 gólt termelő Géderlakhoz az Érsekcsanád látogat, a dobogón a 3. helyen tanyázó Kunbaja pedig a múlt héten a Baját legyőző Sükösd vendége lesz. Sükösdi siker esetén visszaléphet a dobogóra a Bajai SK, amennyiben sikerül legyőznie hazai pályán a sereghajtót.

Az Északi csoportban a listavezető Kunszállás Helvéciára látogat, bombameglepetésnek számítana, ha a Kunszállás nem tudná megtartani a jelenlegi pozícióját az utolsó előtti otthonában. A Lakitelek legutóbb a tavaszi idény zárásakor fogadta az SC Hírös-Épet, azon a mérkőzésen az ezüstérem volt a tét, akkor a kecskemétiek nyertek. A felállás most is hasonló, győzelemmel megelőzheti a Lakitelek az SC Hírös-Épet, Kovrig Ákosék éppen ezt szeretnék megakadályozni.baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

Névnap

Ma 2020. október 22., csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!