Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Sportbál lesz február 16-án

LTE 148x199Február 16. napján szombaton 19 órai kezdettel rendezi hagyományos Farsangi Sportbálját a községi sport egyesület. A szervezőmunka már január első napjaiban elkezdődött, aminek már komoly eredményei is vannak. Újdonságként ezúttal a Népfőiskolán a reprezentatív Kölcsey Ház lesz a bál helyszíne, ahol a résztvevők minden eddiginél színvonalasabb „szolgáltatásban” részesülnek.


Igazi nagy báli zenekar játszik, egy csinos, fiatal lányok által alkotott keleti táncegyüttes mellett Aradszky László személyében sztárvendége is lesz az eseménynek.


 Az előzetes jelzések szerint, a szervezők nagy örömére az idén először, többen jelmezbe öltözve fogják idézni a farsang hangulatát. Ilyen előzmények után minden adottnak látszik ahhoz, hogy a rendezvény igazi báli eseménynek számítson.

 
A Lakiteleki Torna Egylet sportolói és vezetői ezúton is szeretettel hívnak minden kedves érdeklődőt, bálozót; azokat is, akik csak egy jó vacsorára, hangulatos körülményekre, és néhány órányi kellemes társaságra vágynak. Jegyeket változatlan áron, a már kihelyezett plakátokon feltüntetett helyeken: személyesen vagy telefonon (30/387-8463) a Szabó Tüzépnél, illetve a piac melletti butiksoron, az Olimpia bárban (30/943-8711) lehet igényelni; de lehet jelentkezni az egyesület sportolóinál és vezetőinél is.


A Lakiteleki Farsangi Sportbál hagyományosan nagyon jó hangulatú rendezvény. A tágas, reprezentatív helyszín most alkalmat ad arra, hogy erről a társaságra, szórakozásra vágyók a korábbiaknál is nagyobb számban meggyőződhessenek.


lakitelek.gportal.hu

Névnap

Ma 2020. július 05., vasárnap, Emese és Sarolta napja van. Holnap Csaba napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!