Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Tőserdő hírei

X. Jubileumi Ho-Hó Páros Pergető Kupa Tőserdőben

toserdo-horgaszversenyA verseny most is regisztrációval, reggelivel indult reggel 6 órakor a Sarokház étteremben, majd egy rövid szabályismertetés és az indulási sorszám kisorsolása után mindenki elfoglalhatta a számára legmegfelelőbb csónakot és 8-13 óráig dobálhatott.

A kecskeméti Jávor Peggi lett Tőserdő Szépe + kép

toserdo-szepe-16A tőserdei Holt Tisza-partján szombaton este tartották 21 fiatal részvételével a XXI. Tőserdő Szépe Felnőtt szépségversenyt. A szépségversenyre 18 településről érkeztek fiatalok, hogy megmutassák szépségüket a nézőközönségnek és természetesen a 8 tagból álló zsűrinek. A lányok először fürdőruhában léptek a kifutóra, majd alkalmi ruhában is megmutatták magukat.

Gyermeknap vasárnap a Tőserdőben + kép

gyermeknapVasárnap késő délelőtt és délután gyermeknapi programok a Tőserdőben, a Holt-Tisza partján.

Apja - fia éjszakai bátorságtúra a Tőserdőben

toserdo-turaAz éjszakai erdő felfedezése augusztus 29-én a Hold fényénél. Ajánlott bátor nagypapáknak és unokáknak, apukáknak és gyerekeknek, de természetesen bátor anyukákat és nagymamákat is várnak a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai!

Világsztár fellépő Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-kis-grofoA húszéves jubileumát ünneplő lakiteleki Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál első hetének két sztárvendége Kis Grófo és Mr. President volt. A szombati napon először Kis Grófo lépett a színpadra. A nemrégen feltűnt énekest hatalmas tömeg várta.

Irány a Tőserdő! – akadályverseny június közepén + videó

toserdo-akadalyverseny-filmJúnius 14-én az Erasmus+ Roll the dice! projekt lezárásaként - a Muraközy János Hagyományőrző és Lövész Egylet hagyományos júniusi akadályversenyéhez csatlakozva - akadályversenyt rendeznek a Tőserdőben. Erre készült egy figyelemfelhívó kisfilm is.

Téli túra a Tőserdőben és az Alpári-réten + kép

toserdo-csonakAz egészséges életmód és az egészségfejlesztés egyik legfontosabb eleme a rendszeres testmozgás. Ennek lehető legjobb formája a természetben zajlik sétával, túrázással, kerékpározással. December 12-én délelőtt téli túra lesz a Tőserdőben és az Alpári-réten.

Gyermek- és tiniszépségek Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-2015-tiniA lakiteleki huszadik Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál kísérő rendezvényeként bonyolították le a gyermek- és tiniszépségversenyt. A pénteki versenyen két kategóriában az ország különböző részéről negyvenkilencen indultak. Gyermek kategóriában a legfiatalabb versenyző mindössze hároméves volt, a legidősebb pedig tizenegy.

Geometria a természetben

toserdo-turaA Lakiteleki Népfőiskola és az Eötvös Iskola szombati közös programját még az eső sem moshatta el. A természet esőben - lenyűgöző! A szemerkélő eső nem akadályozta meg a 17 elszánt gyermeket és felnőtt kísérőiket, hogy február utolsó napján fényképezőgépekkel felszerelve a Tőserdőbe induljanak.

Névnap

Ma 2020. október 22., csütörtök, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!