Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Geometria a természetben

toserdo-turaA Lakiteleki Népfőiskola és az Eötvös Iskola szombati közös programját még az eső sem moshatta el. A természet esőben - lenyűgöző! A szemerkélő eső nem akadályozta meg a 17 elszánt gyermeket és felnőtt kísérőiket, hogy február utolsó napján fényképezőgépekkel felszerelve a Tőserdőbe induljanak.


Lendvai Edit, Szelesné Kása Ilona és Vass Anikó vezetésével izgalmas feladatot kaptak a tanulók: a helyi élővilágot kellett megfigyelniük, de különös szempontból: GEOMETRIAI FORMÁKAT kerestek a természetben.

A fiatalok annyira ráéreztek a feladatra, hogy lépten-nyomon találtak témákat, így egy-egy gyerek 100 fényképet is készített. Március 25-ére készültek, amikor közös kiállítást rendezünk a Lakitelekre látogató Comenius WASTE pályázatban résztvevő cseh, lengyel, svéd, holland, portugál és bőcsi iskolákból érkező kiemelkedő alkotásokkal.

2015-03-01
További képek

A kiállítás a művelődési házban lesz látható, témája a „helyi élővilág”. A gyerekek tovább dolgoznak a fotók feldolgozásával, alig várjuk, hogy láthassuk a beadott műalkotásokat. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a nemzetközi kiállítás-megnyitóra, és a WASTE projekttalálkozó ünnepélyes megnyitójára március 25-én szerdán délelőtt 10 órára a Petőfi Sándor Művelődési Házba!!!

A gyerekek fotóiból további válogatást láthatnak az iskola honlapján, a Comenius pályázat linkjén.

A közel három órás túra alatt egy nagy zsák szemetet is összeszedtek a gyerekek – dicséret érte!


Vass Anikó
lakitelek.hu/nepfoiskola

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!


A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!