Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Világsztár fellépő Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-kis-grofoA húszéves jubileumát ünneplő lakiteleki Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál első hetének két sztárvendége Kis Grófo és Mr. President volt. A szombati napon először Kis Grófo lépett a színpadra. A nemrégen feltűnt énekest hatalmas tömeg várta.Alig lépett a színpadra már is tombolt a közönség. Vele együtt énekelték a számait, amelyek közül néhányat már több millióan láttak és hallgattak az interneten. A szolnoki származású Kozák László legnagyobb slágerét a Nézést és a járását kétszer is előadta a közönség kívánságának megfelelően. A szimpatikus fiatalember a koncertje után szívesen fényképezkedett rajongóival.

A másik nagy sztár előtt Zobokiné Kiss Anita polgármester köszöntötte a fesztivál közönségét, majd Dj. Domique hangolta rá a közönséget a következő fellépőre, a világsztár Mr. Presidentre. A 90-es évek nagy sztárja a Coco Jumbo-val lett híres. Ezúttal egyórás koncertet adott, a jelenlévők nagy megelégedésére. Nagy slágerét ő is kétszer adta elő. Más előadóktól is énekelt néhány dalt, amit szintén hatalmas ovációval fogadott a közönség.

2015-07-13 2
További képek

Július 17-én, pénteken este az Időgép és Péter Szabó Szilvia, 18-án szombaton pedig  a felnőtt szépségverseny után Bogi, valamint Geszti Péter és Gringo Sztár lép fel a Holt-Tisza-parti színpadon.


baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről.

 

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!