Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Világsztár fellépő Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-kis-grofoA húszéves jubileumát ünneplő lakiteleki Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál első hetének két sztárvendége Kis Grófo és Mr. President volt. A szombati napon először Kis Grófo lépett a színpadra. A nemrégen feltűnt énekest hatalmas tömeg várta.Alig lépett a színpadra már is tombolt a közönség. Vele együtt énekelték a számait, amelyek közül néhányat már több millióan láttak és hallgattak az interneten. A szolnoki származású Kozák László legnagyobb slágerét a Nézést és a járását kétszer is előadta a közönség kívánságának megfelelően. A szimpatikus fiatalember a koncertje után szívesen fényképezkedett rajongóival.

A másik nagy sztár előtt Zobokiné Kiss Anita polgármester köszöntötte a fesztivál közönségét, majd Dj. Domique hangolta rá a közönséget a következő fellépőre, a világsztár Mr. Presidentre. A 90-es évek nagy sztárja a Coco Jumbo-val lett híres. Ezúttal egyórás koncertet adott, a jelenlévők nagy megelégedésére. Nagy slágerét ő is kétszer adta elő. Más előadóktól is énekelt néhány dalt, amit szintén hatalmas ovációval fogadott a közönség.

2015-07-13 2
További képek

Július 17-én, pénteken este az Időgép és Péter Szabó Szilvia, 18-án szombaton pedig  a felnőtt szépségverseny után Bogi, valamint Geszti Péter és Gringo Sztár lép fel a Holt-Tisza-parti színpadon.


baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről.

 

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás