Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Gyermek- és tiniszépségek Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-2015-tiniA lakiteleki huszadik Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál kísérő rendezvényeként bonyolították le a gyermek- és tiniszépségversenyt. A pénteki versenyen két kategóriában az ország különböző részéről negyvenkilencen indultak. Gyermek kategóriában a legfiatalabb versenyző mindössze hároméves volt, a legidősebb pedig tizenegy.


A felső korhatár tizenkét év volt. A nyolctagú zsűrinek – melynek elnöke Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere volt – nem volt könnyű dolga. Nehezítette a döntést a nagy korkülönbség is.

A szervezők és a felajánlók jóvoltából minden versenyző több ajándékot is kapott. A zsűri pontszámai alapján a második udvarhölgy a 9-es sorszámú szarvasi, 6 éves Gergulics Boróka Anna, az első udvarhölgy pedig a 3-as számú szolnoki 4 éves Dudás Milla Kira lett. Királynőnek a tiszakécskei, 6 éves Pálinkás Rebekát választották. Fejére a koronát az elmúlt év győztese, a kecskeméti Botos Viktória tette fel. A királynő és udvarhölgyei számos különdíjban részesültek.

2015-07-13 3
További képek

Ezt követően a Tőserdő Szépe tiniszépségversenyét már tizenhatodik alkalommal bonyolították le a Holt-Tisza partján. A versenyre huszonnégy 12 és 16 év között lány nevezett. A színpadra alkalmi ruhában kellett kimenniük.

A pontok összesítése után második udvarhölgy lett a 15 éves, nagykőrösi Árki Vivien. Az első udvarhölgy címet a cibakházi Fridrich Fanni érdemelte ki. Királynőnek pedig a 14 éves, ceglédi Járóka Vivient választották. A királynőnek és udvarhölgyeinek járó a szalagot Zobokiné Kiss Anita tette fel, a koronát a királynő fejére pedig Baranyi Jánosa Tőserdőért Alapítvány képviselője helyezte fel. Minden versenyző kapott ajándékot. A támogatók jóvoltából több különdíjat is átadtak a versenyzőknek.


baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről.

 

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!