Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Gyermek- és tiniszépségek Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-2015-tiniA lakiteleki huszadik Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál kísérő rendezvényeként bonyolították le a gyermek- és tiniszépségversenyt. A pénteki versenyen két kategóriában az ország különböző részéről negyvenkilencen indultak. Gyermek kategóriában a legfiatalabb versenyző mindössze hároméves volt, a legidősebb pedig tizenegy.


A felső korhatár tizenkét év volt. A nyolctagú zsűrinek – melynek elnöke Zobokiné Kiss Anita Lakitelek polgármestere volt – nem volt könnyű dolga. Nehezítette a döntést a nagy korkülönbség is.

A szervezők és a felajánlók jóvoltából minden versenyző több ajándékot is kapott. A zsűri pontszámai alapján a második udvarhölgy a 9-es sorszámú szarvasi, 6 éves Gergulics Boróka Anna, az első udvarhölgy pedig a 3-as számú szolnoki 4 éves Dudás Milla Kira lett. Királynőnek a tiszakécskei, 6 éves Pálinkás Rebekát választották. Fejére a koronát az elmúlt év győztese, a kecskeméti Botos Viktória tette fel. A királynő és udvarhölgyei számos különdíjban részesültek.

2015-07-13 3
További képek

Ezt követően a Tőserdő Szépe tiniszépségversenyét már tizenhatodik alkalommal bonyolították le a Holt-Tisza partján. A versenyre huszonnégy 12 és 16 év között lány nevezett. A színpadra alkalmi ruhában kellett kimenniük.

A pontok összesítése után második udvarhölgy lett a 15 éves, nagykőrösi Árki Vivien. Az első udvarhölgy címet a cibakházi Fridrich Fanni érdemelte ki. Királynőnek pedig a 14 éves, ceglédi Járóka Vivient választották. A királynőnek és udvarhölgyeinek járó a szalagot Zobokiné Kiss Anita tette fel, a koronát a királynő fejére pedig Baranyi Jánosa Tőserdőért Alapítvány képviselője helyezte fel. Minden versenyző kapott ajándékot. A támogatók jóvoltából több különdíjat is átadtak a versenyzőknek.


baon.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről.

 

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2018. december 17., hétfő, Lázár és Olimpia napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás