Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés

Irány a Tőserdő! – akadályverseny június közepén + videó

toserdo-akadalyverseny-filmJúnius 14-én az Erasmus+ Roll the dice! projekt lezárásaként - a Muraközy János Hagyományőrző és Lövész Egylet hagyományos júniusi akadályversenyéhez csatlakozva - akadályversenyt rendeznek a Tőserdőben. Erre készült egy figyelemfelhívó kisfilm is.


Az idei tanév két fő célkitűzése volt a Lakiteleki Eötvös Iskolában a szemetelés elleni küzdelem és a játékosság. A versenyre hívó kisfilmben egyrészt ráirányítjuk a gyerekek és a lakosság figyelmét arra, milyen szép helyen lakunk, másrészt, hogy ennek megőrzéséért közösen tennünk is kell. Sajnos, az a tapasztalatunk, hogy az iskolaudvar, a lakókörnyezetünk folyamatosan szemetes, úgyhogy a film által bemutatott „rossz fiúk” közöttünk élnek. Segíteni szeretnénk, hogy a jó felé dőljön el (bennünk) a küzdelem.

Szívesen várjuk a lelkes szülőket, lokálpatriótákat, a természetért, gyerekekért tenni vágyó civileket és természetesen az önkormányzatot, hogy aktívan vegyenek részt az iskola nyílt programján. Az állomásokon a helyismeret, ügyesség, a környező élővilág ismerete lesz a befutó.

Játsszunk együtt, várjuk a csatlakozni vágyókat!

Vass Anikó

 


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

 

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. május 22., szerda, Júlia és Rita napja van. Holnap Dezső napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!