Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Nem mindenki ért egyet Kalócz Antal másokat sértő írásaival

facebook-kommentKalócz Antal az utóbbi esztendőkben nem egy alkalommal tett közzé olyan írást, aminek megfogalmazása, stílusa ízléstelen, gyalázkodó, minősítgető, másokat sértő. Ebbéli rosszallásuknak most többen hangot is adtak, véleménycikkben és facebook kommentekben is.
Kalócz Antal írására Varga Zoltán reagált véleménycikkben, majd Csinger Andrea és Hankovszky Krisztina is kifejtette róla véleményét a világhálón. Ezeket közöljük most változtatás nélkül.


Csinger Andrea: „Teljes mértékben egyetértek a cikkel. Ma többen is jelezték nekem, hogy mélységesen fel vannak háborodva Kalócz úr sorain. Olyan emberek, akik amúgy nem szoktak reagálni a faluban tapasztalható széthúzásra. Szomorú, hogy már ilyen mélyre süllyedt a közélet településünkön.”


Hankovszky Krisztina: „Nem olvasom Kalócz Antal úr gondolat ébresztőit, mert egyébként elég rosszindulat terjeng már a faluban enélkül is, de most rákerestem és elolvastam. Fiatal vagyok és van gerincem, legalább is úgy gondolom. Mégsem értem, hogy miért jó a másikat sarazni, köpködni, lejáratni. Nem érdekel a politikai szimpátia, ha az előre viszi a közös utat. Eddig sem érdekelt sem a jelenlegi sem az elkövetkező polgármesteré sem. Viszont nem értem, hogy miért is lenne probléma az hogy a falu polgármester jelöltje beszélő viszonyban van a körzet országgyűlési képviselőjével??? Ettől még senki nem lesz pártkatona azaz független. Köpönyeg forgató az én meglátásom szerint akkor lenne, ha eddig más párt színeiben ténykedett volna vagy egyáltalán párt színekben, és most kijelentené hogy független. De nem ez történt. Hagyjuk már egymás pocskondiázását, lejáratását és tiszteljük a munkáját, a szándékát. Köszönjük Madari Robi, hogy van választási lehetőség, mert ebben a légkörben, ami ebben a faluban van ehhez is hatalmas gerinc, elszántság kellett. Minden tiszteletem azoké az embereké és családjuké, akik ezt felvállalták, mert tapasztalatból tudom egy mások számára negatív komment is milyen hozzászólásokat hoz. Nyíltan kiállni a tömeg elé, hogy változás kell, pedig hatalmas bátorság. Tiszteljük ezt.”

 


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ideés lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. április 03., péntek, Buda és Richárd napja van. Holnap Izidor napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!